حواشی23 تیر 1398 ساعت 18:11
1اشتراک گذاریگزارش خطا

ابراز خشنودی لیلا بلوکلات برای پیوستن دیگر هنرمندان به کمپین ستاره ها

در ادامه، نصیری، لیلا بلوکات را اولین هنرمندی خواند که با کمپین سیل مهربانی در زمینه سیل اخیر وارد عمل شده و بلوکات نیز در این خصوص گفت: من هنگام زلزله کرمانشاه خیلی انفرادی تلاش کرده بودم اما با وقوع سیل در کنار هلال احمر قرار گرفتم و کار انفرادی را کنار گذاشتم. کمک های هنرمندان را نیز به هلال احمر می رساندم. از ورزشکاران و هنرمندانی که اینجا نیستند اما همکاری زیادی با این کمپین کردند ممنونم. از هلال احمر هم ممنونم که کمک کرد این کارها در مسیر درست قرار بگیرد.

وی یادآور شد: من از سال 80 داوطلب هلال احمر شده ام. سعی می کنم در حوادث نفر اول کمک کننده باشم و پازل کوچکی از جمع کمک دهندگان شوم. همچنین امروز تابلویی را همراه خودم آورده ام و یکی از بچه های معلول من علی رغم معلولیت بالایش این نقاشی را کشیده و به مجموعه مهر لیلا هدیه کرده که من آن را به این کمپین تقدیم می کنم.

در ادامه لیلا بلوکات نقاشی که با خود به همراه آورده بود و عادل مجللی پارویی که با آن یک مدال تاریخی در قایقرانی کسب کرده بود را به کمپین ستاره ها هدیه کردند تا برای بازسازی مناطق سیل زده به حراج گذاشته شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این ویدیو وجود ندارد.

ویدیوهای بعدی

ویدیوهای پیشنهادی

ویدیوهای بعدی